Over Veritasled

Wij zijn Veritasled

Wij zijn een klein team van specialisten op het gebied van led schermen. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in alles omtrent Led schermen. Zo hebben wij bijgedragen aan de ontwikkeling van een exclusief besturingsysteem voor led schermen. En zo ook hebben wij bijgedragen aan de productie van een eigen ledscherm voor een bekend Nederlands ledbedrijf. Verder hebben wij ook jarenlange ervaring met de installatie en onderhoud van diverse types led schermen. 

Veritas in LED schermen

Wij willen niet dat u meer betaald voor specificaties zonder duidelijke functie of andere mooie verkoop praatjes. We willen dat de klant een eerlijke prijs krijgt voor een eerlijk product.

Veritas is Latijn voor waarheid en dat is ons doel. Wij willen u zonder fratsen of onduidelijkheden het beste product aan bevelen en leveren.

Veritas denkt mee

Heeft u al een offerte ontvangen maar komt u er niet helemaal uit? Of wilt u alleen advies over wat een led scherm inhoud qua specs?

​Misschien twijfelt u over het aangeboden product. Is dit wel nodig voor mijn locatie? Is de licht opbrengst wel voldoende na een aantal jaar? Hoe zit het met vervangende onderdelen? Kan ik zomaar bij een ander terecht als ik ontevrede ben over mijn huidige leverancier?  Waar moet ik nu echt op letten met de aanschaf en ook vooral het onderhouden van een scherm?

Kortom. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op en wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Meet The team

Jelle van der Linden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hans Vlieland

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.